TempIce 700
Megerősített, tartós, hideg elleni védelem.
-
KAT. 2
-
3222X
-
02X
-
-
ISO 13997:
N (690g) -
Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas néhány fajta élelmiszerrel való használatra. Részletek az alábbi élelmiszer táblázatban.
Konkrét előnyök
Kényelem
- A folyadékállóság és vizlepergető részeknek köszönhetően a kéz száraz marad nedves munkakörnyezetben is
Tartósság
- A mártása 5-ször tartósabb a piacon kapható hidegálló kesztyűknél
Termelékenység
- Kitűnő fogásbiztonság nedves munkadarabok kezelése esetén, így lecsökken az izom fáradtság és megnő a produktivitás
- A fogás- és olajbiztos bevonat kiváló fogást biztosít erősen olajos környezetben. Csökkenti továbbá az izom erőltetését is, és növeli a teljesítményt
Bőrvédelem
- Nem tartalmaz káros anyagokat: DMF mentes
Garantált minőség
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
Moshatóság
- Maximum 5-ször mosható 60 °C-on a teljesítmény* bárminemű változása nélkül, ami növeli a kesztyű élettartamát, és csökkenti a költségeket és a hulladékot.
Speciális tulajdonságok
A hőszigetelő belsőnek köszönhetően, a Temp Ice 700 a kategória egyik legjobb kesztyűje, ajánlott -10C fokos környezetig; Rugalmas, kényelmes
Alkalmazási terület
Helyi hatóságok (Vendéglátóipari étkeztetés)
Helyi hatóságok (utak és autópályák)
- Az utak karbantartása
Helyi hatóságok (parkok és nyilvános terek)
- Közpark fenntartása
Helyi hatóságok (hulladékgyűjtés és -feldolgozás)
- Hulladékgyűjtés
Egyéb iparág
- Építőipari alapanyagok kezelése
- Karbantartás nedves vagy hideg környezetben
Szállítás, logisztika
- Rendelések feldolgozása
Technológia
Egy technológia, amely ötvözi a folyadékállóságot és a tapadást: megoldás olajos és/vagy szennyezett környezetekhez.
Termékadatok
Anyag | Nitril GRIP & PROOF mártott |
---|---|
Szín | fekete, kék |
Belső kidolgozás | Kötött hotartó |
Külső kidolgozás | Csúszásmentes fogás |
Hossz (cm) | 24-27 |
Méret | 7 8 9 10 |
Csomagolás | 1 pár/zacskó 12 párok/zacskó 72 párok/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Az adott típusú élelmiszerrel érintkezhet.
Ha a pH > 4,5, akkor érintkezhet az adott típusú élelmiszerrel.
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Az adott típusú élelmiszerrel nem érintkezhet.
Bugıda tipine karşı test edilmemiştir.
Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
---|---|---|
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
Mustár |
|
|
Ecet |
|
|
Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
Kakaópor |
|
|
Kakaópaszta |
|
|
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
Jégkrémek |
|