Ultrane 541

Kényelem, hajlékonyság, jó kézügyesség, kompromisszumok nélkül a légáteresztés és tartósság tekintetében

Anyagmozgatás

Konkrét előnyök

  • Kényelmes: Rendkívül hajlékony Szorosan illeszkedik, így alkalmas precíziós munkák végzésére – a finom (15-ös) kötésnek köszönhetően Kevésbe izzad bele a kéz – a kiváló szellőzésnek köszönhetően
  • Tartósság: Exkluzív bevonatkészítő eljárás: egyedi eljárás, amely a tartósság feláldozása nélkül teszi rugalmassá és lélegzővé az anyagot
  • Szabad ó káros anyagok: STANDARD 100 by OEKO-TEX®, DMF Free
  • Bőrgyógyászatilag jóváhagyott
  • Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
  • Egyszer mosható 40 °C-on a teljesítmény* bárminemű változása nélkül.

Alkalmazási terület

Autóipar/mechanikai iparágak

  • Kis alkatrészek összeszerelése
  • Autóipari összeszerelés
  • Kis csavarok és kötőelemek rögzítése
  • Mechanikai karbantartás
  • Precíziós összeszerelés
  • Precíziós mechanikai munkálatok

Élelmiszeripar

  • Élelmiszer kezelése

Egyéb iparág

  • Csomagolás
  • Raktározás, áruátvétel

Szállítás, logisztika

Gyártás

Ipari karbantartás

  • Mechanikai karbantartási munkák

Ipari berendezések telepítése

Háztartási készülékek

Normák

  • KAT. 2 Kat. 2
  • EN 388 Mechanikai veszélyek 4121A
  • EN 407 Hő és tűz X1XXXX
  • ISO 13997:
    2.5N (255g)
Alimentarity

Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.

Termékadatok

Anyag Érdesített nitril hab
Szín Fekete
Belső kidolgozás Varrásmentes textilbélés
Külső kidolgozás Megerosített fogású
Hossz (cm) 22-28
Méret 6 7 8 9 10 11
Csomagolás 12 párok/zacskó
96 párok/karton

Élelmiszer táblázat

Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály

Italok Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti.
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal.
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával
Édesipari termékek nedves kenhető formában
Melasz, cukorszirupok, méz
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is
Alkoholos közegben feldolgozva
Olajos közegben tartósított zöldségek
Olajos közegben tartósított gyümölcsök
Magvak kenhető formában vagy krém formájában
Zsírok és olajok Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj)
Állati termékek és tojás Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben
Friss rákfélék és puhatestűek héjban
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában
Tejtermékek Tej, sovány vagy részben szárított tej
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt
Egész sajtok nem ehető formában
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.)
Tartósított sajt olajos közegben
Tejpor beleértve a tápszert
Öntetek Szószok vizes jelleggel
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.)
Mustár
Ecet
Vegyes élelmiszer-készítmények A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek)
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek
Egyéb A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított
Fűszerek és ízesítők olajos közegben
Kakaópor
Kakaópaszta
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek
Jégkrémek

Több kesztyű

Ultrane 544
Anyagmozgatás

Ultrane 544

Elektronikus eszköz védelme az elektrosztatikus kisüléstől (ESD)

Ultrane 510
Anyagmozgatás

Ultrane 510

Optimális kényelem, légáteresztés és tartósság

Ultrane 553
Anyagmozgatás

Ultrane 553

Verhetetlen precízió az ujjbegyeknél, szennyezett és olajos környezetben is