Galéria
Konkrét előnyök
- Kényelmes: Rendkívül hajlékony Szorosan illeszkedik, így alkalmas precíziós munkák végzésére – a finom (15-ös) kötésnek köszönhetően Kevésbe izzad bele a kéz – a kiváló szellőzésnek köszönhetően
- Tartósság: Exkluzív bevonatkészítő eljárás: egyedi eljárás, amely a tartósság feláldozása nélkül teszi rugalmassá és lélegzővé az anyagot
- Szabad ó káros anyagok: STANDARD 100 by OEKO-TEX®, DMF Free
- Bőrgyógyászatilag jóváhagyott
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
- Egyszer mosható 40 °C-on a teljesítmény* bárminemű változása nélkül.
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Kis alkatrészek összeszerelése
- Autóipari összeszerelés
- Kis csavarok és kötőelemek rögzítése
- Mechanikai karbantartás
- Precíziós összeszerelés
- Precíziós mechanikai munkálatok
Élelmiszeripar
- Élelmiszer kezelése
Egyéb iparág
- Csomagolás
- Raktározás, áruátvétel
Szállítás, logisztika
Gyártás
Ipari karbantartás
- Mechanikai karbantartási munkák
Ipari berendezések telepítése
Háztartási készülékek
Normák
- KAT. 2
- 4121A
- X1XXXX
-
ISO 13997:
2.5N (255g)
Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.
Termékadatok
Anyag | Érdesített nitril hab |
---|---|
Szín | Fekete |
Belső kidolgozás | Varrásmentes textilbélés |
Külső kidolgozás | Megerosített fogású |
Hossz (cm) | 22-28 |
Méret | 6 7 8 9 10 11 |
Csomagolás | 12 párok/zacskó 96 párok/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Az adott típusú élelmiszerrel érintkezhet.
Ha a pH > 4,5, akkor érintkezhet az adott típusú élelmiszerrel.
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Az adott típusú élelmiszerrel nem érintkezhet.
Bugıda tipine karşı test edilmemiştir.
Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
---|---|---|
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
Mustár |
|
|
Ecet |
|
|
Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
Kakaópor |
|
|
Kakaópaszta |
|
|
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
Jégkrémek |
|
Több kesztyű
Anyagmozgatás
Ultrane 553
Verhetetlen precízió az ujjbegyeknél, szennyezett és olajos környezetben is