Vágás elleni védelem

KryTech 693

Kényelem, rugalmasság és nagyfokú kézügyesség a 18 gauge kötésnek köszönhetően. Az elektronikus eszközök védelme elektrosztatikus kisülés (ESD) ellen és C szintű vágásvédelem. Érintőképernyő-kompatibilitás és élelmiszerrel való érintkezésre való alkalmasság. Jó láthatóságú kesztyű a felhasználó jobb védelme érdekében.

  • KAT. 2 Kat. 2
  • EN 388 Mechanikai veszélyek 4X42C
  • Elektrostatik Boşaltma Koruması EN 16350
  • ANSI cut A3
  • ISO 13997:
    14.5N (1478g)
  • Alimentarity

    Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.


Vágásvédelem

  • A vágás szintje könnyen azonosítható a kesztyű hátoldalon található jelöléseknek köszönhetően

Elektronikus eszköz védelme az elektrosztatikus kisüléstől (ESD)

  • Kifejezetten az elektrosztatikus töltések eloszlatására kifejlesztett termék, az elektronikus eszköz védelme érdekében az elektrosztatikus kisülés (ESD) ellen az EN16350 (ATEX kesztyű-szabvány) szerint :

Tartósság

  • A kesztyű hosszabb élettartammal és magasabb szintű biztonsággal rendelkezik a hüvelyk- és mutatóujj közötti rész megerősítésének köszönhetően, amely megvédi a kesztyűt minden korai sérüléstől ezen a nagy igénybevételű területen

Érintőképernyőhöz használható

  • Eszközök és érintőképernyő használatára alkalmas

Garantált minőség

  • Szilikonmentes, így nem hagy nyomot és elkerülhetőek a festéshibák
  • Szilikonmentes, így nem hagy nyomot vagy hibát a fémlemezeken és üvegen

Moshatóság

  • Egyszer mosható 40 °C-on a teljesítmény* bárminemű változása nélkül.

Autóipar/mechanikai iparágak

  • Kis alkatrészek összeszerelése
  • Kis, olajtól és zsírtól mentes alkatrészek összeszerelése
  • Autóipari összeszerelés
  • Fémalkatrészek kezelése
  • Mechanikai karbantartás
  • Precíziós összeszerelés
  • Precíziós mechanikai munkálatok

Élelmiszeripar

Építőipar (Ács / Asztalos munkák)

  • Acélszerkezetek telepítése
  • Összeszerelés
  • Csavarozás

Építőipar (Tetőfedők / Csempézők / üvegesek)

  • Csempék, betétek, keretek vagy cinklemezek fektetése

Építőipar (Fűtéstechnikai mérnökök/vízvezeték-szerelők)

  • Fém alkatrészek kezelése

Egyéb iparág

  • Csomagolás
  • Raktározás, áruátvétel

Szállítás, logisztika

  • Kezelő berendezés üzemeltetése
  • Rendelések feldolgozása

Papíripar

Anyag Hab-nitril
Szín sárga
Belső kidolgozás Varrásmentes textilbélés
Külső kidolgozás Sima
Hossz (cm) 24-29
Méret 6 7 8 9 10 11
Csomagolás 1 pár/zacskó
12 párok/zacskó
48 párok/karton

Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály

Italok Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti.
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal.
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával
Édesipari termékek nedves kenhető formában
Melasz, cukorszirupok, méz
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is
Alkoholos közegben feldolgozva
Olajos közegben tartósított zöldségek
Olajos közegben tartósított gyümölcsök
Magvak kenhető formában vagy krém formájában
Zsírok és olajok Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj)
Állati termékek és tojás Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben
Friss rákfélék és puhatestűek héjban
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában
Tejtermékek Tej, sovány vagy részben szárított tej
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt
Egész sajtok nem ehető formában
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.)
Tartósított sajt olajos közegben
Tejpor beleértve a tápszert
Öntetek Szószok vizes jelleggel
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.)
Mustár
Ecet
Vegyes élelmiszer-készítmények A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve)
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek)
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek
Egyéb A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított
Fűszerek és ízesítők olajos közegben
Kakaópor
Kakaópaszta
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek
Jégkrémek

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha kérdése van, mintát szeretne, vagy további technikai információkra van szüksége a kesztyűinkről és használatukról.

Lépjen velünk kapcsolatba

Több kesztyű

KryTech 610
Vágás elleni védelem

KryTech 610

Maximálisan kényelmes vágásbiztos kesztyű

KryTech 600
Vágás elleni védelem

KryTech 600

Vágás- és fogásbiztos bőrvédelem erősen olajos környezetben. Verhetetlen ujjbegy

KryTech 642 Új
Vágás elleni védelem

KryTech 642

Kényelem, rugalmasság és légáteresztő kompromisszumok nélkül a vágásvédelem és tartósság tekintetében Használható érintőképernyős eszközökkel és érintőképernyővel.