Az új fogásbiztonsági technológiánk bemutatása
Az új Ultranitril 358 a vegyi anyagokkal szembeni védelmet az optimális fogásbiztonsággal ötvözi.
Fedezze fel ÚJ vegyi anyagokhoz használatos kesztyű-választó eszközünket! 4 lépés, hogy megtalálja az igényeinek megfelelő kesztyűt
Találja meg a megfelelő élelmiszeripari védőkesztyűket, az érvényes európai előírások szerint
Az élelmiszerekkel való használhatóságot az élelmiszerekkel rendeltetésszerűen érintkezésbe kerülő anyagokról szóló 1935/2004/ ek rendelet szabályozza
2 fajta szabályozás van
Műanyagok :
10/2011/EU rendelet. Példa: PVC, szintetikus textil, poliuretán
Gumi:
A nemzeti jogszabályok vizsgálati módszereket határoznak meg az élelmiszerekkel való használhatóság biztosítására.
Mindegyik lépésre szükség van a következő lépés végrehajtásához, azok az élelmiszer-tanúsítvány megszerzésének feltételei.
Minden vizsgálatra sor kerül az élelmiszerekkel való érintkezés megfelelőségének ellenőrzése érdekében.
Kézügyesség és rugalmasság kevéssé agresszív környezetekben. Az anyaga az FSC® által tanúsított latex.
Az új Ultranitril 358 a vegyi anyagokkal szembeni védelmet az optimális fogásbiztonsággal ötvözi.
Kombinálja az optimális tartósságot és kényelmet az új Újrahasznosított szálakból készült Ultrane 664-el*
Vágás elleni védelemmel vagy anélkül