Galéria
Konkrét előnyök
- Kitűnő kézügyesség a kesztyű anyagának köszönhetően
- Biztos fogás csúszós tárgyak felemelésekor a dombormintának köszönhetően
- A természetes latexban található fehérjékre érzékeny személyek számára
- Előző megnevezés: Optinit 472
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
Környezetvédelem
- Műanyag csomagolás optimalizálva
- Újrahasznosított anyag a csomagolásban: 30 %
Alkalmazási terület
Élelmiszeripar
- Hús és hal vágása
- Élelmiszer kezelése
- Ételfeldolgozás
- Zöldségek és gyümölcsök kezelése
Normák
- KAT. 3 0334
- 3001X
- Type B JOT
Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.
Termékadatok
Anyag | Nitril |
---|---|
Szín | Kék |
Belső kidolgozás | Pelyhes |
Külső kidolgozás | Dombormintás |
Hossz (cm) | 31 |
Vastagság (mm) | 0.34 |
Méret | 6 7 8 9 10 |
Csomagolás | 1 pár/zacskó 12 párok/zacskó 72 párok/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
---|---|---|
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
Mustár |
|
|
Ecet |
|
|
Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
Kakaópor |
|
|
Kakaópaszta |
|
|
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
Jégkrémek |
|
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
---|---|---|---|---|---|---|
Ammónium-hidroxid oldat 25% | 1336-21-6 | 136 | 4 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Dietilamin 98% | 109-89-7 | 16 | 1 | ASTM F739 | NT |
|
Dimetil-formamid 99% | 68-12-2 | 11 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Formaldehid 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Hidrogén-peroxid 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Kénsav 50% | 7664-93-9 | NT | NT | 4 |
|
|
Kénsav 96% | 7664-93-9 | 30 | 1 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
Metanol 85% | 67-56-1 | NT | NT | 4 |
|
|
Metanol 99% | 67-56-1 | 14 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
n-heptán 99% | 142-82-5 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
n-hexán 95% | 110-54-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nátrium-hidroxid 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Nátrium-hidroxid 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Nátrium-hidroxid 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Nitrobenzén 99% | 98-95-3 | 20 | 1 | ASTM F739 | NT |
|
Szén-diszulfid 99% | 75-15-0 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Tetrahidrofurán 99% | 109-99-9 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Tetraklór-etilén (Perklór-etilén) 99% | 127-18-4 | 52 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Toluol 99% | 108-88-3 | 9 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
*nem hitelesített eredmény
Több kesztyű
Ultranitril 410
Ideális védőkesztyű olyan műveletekhez, ahol vágás- és vegyi védelemre van szükség, a savakkal szembeni jobb ellenálló képességgel és optimális tapadással.