Galéria
Konkrét előnyök
- Hosszabb élettartam: kiváló mechanikai ellenállás (dörzsölés és perforáció ellen)
- Biztos fogás csúszós tárgyak felemelésekor a dombormintának köszönhetően
- Kitűnő védelem különösen veszélyes vegyi anyagok intenzív kezelésekor
- Szilikon mentes a fémlemez és az üveg nyomainak és hibáinak megelőzéséhez a festés előtt
Alkalmazási terület
Autóipar/mechanikai iparágak
- Fémek kezelése zsírtalanítása agresszív oldószerekkel
Vegyipar
- Vegyszeres tartályok kezelése
Egyéb iparág
- Peszticidek alkalmazása
- Nyomdai hengerek tisztítása
- Karbantartás
- Szálfa kezelése, felületkezelése
Mezőgazdasági szektor
- Spray keverékek készítése
- Tank feltöltés
- Peszticidek kijuttatása és terjesztése
- Növényvédőszer hulladék kezelés
- Kezelőberendezések tisztítása
Normák
- KAT. 3 0334
- 4102X
- Type A AJKOPT
Az Európai Únió (EC) 1935/2004 szabályozása alapján alkalmas minden fajta élelmiszerrel való használatra.
Termékadatok
Anyag | Nitril |
---|---|
Szín | Zöld |
Belső kidolgozás | Klórozott |
Külső kidolgozás | Dombormintás |
Hossz (cm) | 46 |
Vastagság (mm) | 0.55 |
Méret | 7 8 9 10 11 |
Csomagolás | 1 pár/zacskó 12 párok/karton |
Élelmiszer táblázat
Élelmiszerekkel való érintkezés szerinti osztály
Színmagyarázat
Ha a pH , akkor nem érintkezhet.
Italok | Alkoholmentes italok vagy áttetsző alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
---|---|---|
Alkoholmentes italok vagy opálos alkoholos italok, melyek alkoholtartalma kisebb vagy egyenlő, mint 6 térfogatszázalék |
|
|
Alkoholos italok, melyek alkoholtartalma 6 és 20 térfogatszázalék közötti. |
|
|
Alkoholos italok, 20 térfogatszázalékot meghaladó alkoholtartalommal. |
|
|
Gabonafélék, keményítő, cukor, csokoládé, melléktermékek | Keményítők, gabonafélék, lisztek, darák, száraz tészták, pl. makaróni, spagetti és hasonló termékek és a friss tészta |
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, száraz, szilárd állagú cukrászati és édesipari termékek, zsíros anyagok nélkül |
|
|
Kekszek, sütemény, torták és más sütőipari termékek, szilárd állagú cukrászati termékek; zsíros anyagok, csokoládé, helyettesítők és bevont termékek alkalmazásával |
|
|
Édesipari termékek nedves kenhető formában |
|
|
Melasz, cukorszirupok, méz |
|
|
A felületén zsíros anyagokat tartalmazó édesipari termékek |
|
|
Gyümölcsök, zöldségek és melléktermékek | Egész gyümölcs, friss vagy hűtött, hámozatlan; szárított vagy aszalt gyümölcs; hántolt és pörkölt diófélék |
|
Friss zöldségek, hámozott vagy darabolt |
|
|
Feldolgozva: vágva, püré formájában, kenhető formában vagy vizes közegben tartósítva, beleértve a savanyítást vagy pácolást is |
|
|
Alkoholos közegben feldolgozva |
|
|
Olajos közegben tartósított zöldségek |
|
|
Olajos közegben tartósított gyümölcsök |
|
|
Magvak kenhető formában vagy krém formájában |
|
|
Zsírok és olajok | Állati vagy növényi, természetes vagy kezelt |
|
Víz az olajban típusú emulziók (margarin, vaj) |
|
|
Állati termékek és tojás | Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal vizes közegben |
|
Rákfélék és természetes állapotukban héj által nem védett puhatestűek, tartósított hal olajos közegben, pácolt húskészítmények olajos közegben |
|
|
Friss rákfélék és puhatestűek héjban |
|
|
Friss, fagyasztott, sózott, füstölt vagy kenhető formában elkészített hal |
|
|
Bármilyen állatfaj húsa, friss, fagyasztott, sózott, füstölt, kenhető vagy krémes formában |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús vizes közegben |
|
|
Tartósított és részben tartósított hús olajos közegben |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje porított, szárított vagy fagyasztott formában |
|
|
Tojás, tojássárgája, tojásfehérje folyékony vagy főtt formában |
|
|
Tejtermékek | Tej, sovány vagy részben szárított tej |
|
Erjesztett tej (joghurt, író), tejszín és tejföl |
|
|
Természetes sajt héj nélkül vagy ehető héjjal és olvadó sajt |
|
|
Egész sajtok nem ehető formában |
|
|
Feldolgozott sajt (lágy sajt), tartósított sajt vizes közegben (mozzarella stb.) |
|
|
Tartósított sajt olajos közegben |
|
|
Tejpor beleértve a tápszert |
|
|
Öntetek | Szószok vizes jelleggel |
|
Szószok zsíros jelleggel (pl. majonéz, salátaöntetek stb.) |
|
|
Mustár |
|
|
Ecet |
|
|
Vegyes élelmiszer-készítmények | A felületén bármilyen típusú zsíros anyagokkal készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
A felületén bármilyen típusú zsíros anyagok nélkül készült élelmiszert tartalmazó szendvicsek, pirított kenyér, pizza |
|
|
Porított vagy szárított zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Porított vagy szárított nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Bármilyen egyéb formájú nem zsíros jellegű levesek, szószok, erőlevesek (az élesztőt is beleértve) |
|
|
Növényi eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek (sült krumpli, rántott termékek) |
|
|
Állati eredetű, sült vagy pirított élelmiszerek |
|
|
Egyéb | A felületén zsíros anyagokat tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
A felületén zsíros anyagokat nem tartalmazó szárított élelmiszerek |
|
|
Fűszernövények, fűszerek, aromás fűszernövények, kávé és kávépótlók, szemcsés vagy porított |
|
|
Fűszerek és ízesítők olajos közegben |
|
|
Kakaópor |
|
|
Kakaópaszta |
|
|
6%-os vagy azt meghaladó alkohol koncentrált kivonata |
|
|
Fagyasztott vagy gyorsfagyasztott élelmiszerek |
|
|
Jégkrémek |
|
Vegyszertáblázat
Átfogó vegyvédelmi besorolás
A vegyvédelmi besorolást az áteresztőképesség és a degradáció hatásfokának figyelembe vételével határozzák meg, ezzel megkísérelnek a felhasználóknak egy átfogó vegyvédelmi útmutatást nyújtani a kesztyű bizonyos vegyszerek elleni felhasználásához.
Színek jelentése:
A vegyszeres teszt adatai és az átfogó vegyvédelmi besorolás nem lehetnek a kesztyűválasztás egyedüli szempontjai. Az aktuális használat közbeni feltételek a kesztyű teljesítményét módosíthatják a laboratóriumi vizsgálat ellenőrzött körülményeihez képest. A vegyszerrel történő érintkezés idejétől eltérő tényezők
Vegyszer | CAS # | Áttörési idő (perc) |
Áteresztés szintje |
Standard | Degradáció szintje |
Besorolás |
---|---|---|---|---|---|---|
1,1,1-triklóretán 99% | 71-55-6 | 276 | 5 | ASTM F739 | 1 |
|
1,1,2-triklór-trifluor-etán (Freon TF vagy Freon 113) 99% | 76-13-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
1,1,2,2-Tetraklóretán 98% | 79-34-5 | 59 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
1,2 - diklóretán 99% | 107-06-2 | 18 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
1,3-diklórbenzén 98% | 541-73-1 | 73 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
2-Butoxi-etanol (Butil Cellusolve) 99% | 111-76-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
2-Etoxi-etanol (Cellosolve) 99% | 110-80-5 | 416 | 5 | ASTM F739 | 4 |
|
2-etoxi-etil-acetát (Cellosolve acetát) 99% | 111-15-9 | 162 | 4 | ASTM F739 | 3 |
|
2-propanol (Izopropanol) 99% | 67-63-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
2,2,2-trifluoretanol 99% | 75-89-8 | 43 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Aceton 99% | 67-64-1 | NT | NT | 1 |
|
|
Akrilonitril 99% | 107-13-1 | 12 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Ammónium-hidroxid oldat 25% | 1336-21-6 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Ammónium-hidroxid oldat 29% | 1336-21-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Anilin 99% | 62-53-3 | 72 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
Benzén 99% | 71-43-2 | 27 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Butil-acetát 99% | 123-86-4 | 78 | 3 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
Ciklohexán 99% | 110-82-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Dietanol-amin 97% | 111-42-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Dietilamin 98% | 109-89-7 | 53 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Dimetil-formamid 99% | 68-12-2 | 35 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Dimetil-szulfoxid 99% | 67-68-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | 3 |
|
Ecetsav 10% | 64-19-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Ecetsav 50% | 64-19-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Ecetsav 99% | 64-19-7 | 118 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Epiklórhidrin 99% | 106-89-8 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Etanol 95% | 64-17-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Éter (dietil-éter) 99% | 60-29-7 | 64 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Etilacetát 99% | 141-78-6 | 27 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Etilén-glikol 99% | 107-21-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Etilén-oxid 100% | 75-21-8 | 32 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Fenol 85% | 108-95-2 | 255 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Formaldehid 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Foszforsav 75% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Foszforsav 85% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Freon 12 99% | 75-71-8 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Furfural 99% | 98-01-1 | 61 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Hidrazin 35% | 302-01-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hidrazin 70% | 302-01-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hidrogén-fluorid 10% | 7664-39-3 | NT | NT | 4 |
|
|
Hidrogén-fluorid 49% | 7664-39-3 | 134 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Hidrogén-peroxid 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Izobutil-alkohol 99% | 78-83-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kálium-hidroxid 50% | 1310-58-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Karbon-tetraklorid 99% | 56-23-5 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Kénsav 10% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kénsav 40% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kénsav 50% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Kénsav 96% | 7664-93-9 | 243 | 5 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Kerozin keverék | 8008-20-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Klórbenzol 99% | 108-90-7 | 42 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Könnyűbenzin keverék | 8030-30-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Könnyűbenzin (Stoddart Solvent) keverék | 8052-41-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Könnyűbenzin VM&P keverék | 8032-32-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Krómsav 50% | 7738-94-5 | 175 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Kumén 98% | 98-82-8 | 271 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
m-Cresol 97% | 108-39-4 | 210 | 4 | ASTM F739 | 2 |
|
Metanol 99% | 67-56-1 | 122 | 4 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Metil-izobutilketon 99% | 108-10-1 | 57 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
n-heptán 99% | 142-82-5 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
n-hexán 95% | 110-54-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
N-metil-2-pirrolidon 99% | 872-50-4 | 108 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
N-N dimetilacetamid 30% | 127-19-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
N-N dimetilacetamid 99% | 127-19-5 | 39 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Nátrium-hidroxid 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Nátrium-hidroxid 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Nátrium-hidroxid 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Nehéz benzin keverék | 68551-17-7 | NT | NT | 4 |
|
|
Nitrobenzén 99% | 98-95-3 | 45 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Oleánsav 90% | 112-80-1 | NT | NT | 4 |
|
|
Ólommentes benzin keverék | 8006-61-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Piridin 99% | 110-86-1 | 26 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Polklórozott bifenil (PCB) (50%) 1,2,4-triklórbenzén keverék | 11097-69-1 | 343 | 5 | ASTM F739 | NT |
|
Salétromsav 50% | 7697-37-2 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Salétromsav 70% | 7697-37-2 | 49 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Sósav 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Sósav 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Sósav 37% | 7647-01-0 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sósav 50% | 7647-01-0 | NT | NT | 4 |
|
|
Szén-diszulfid 99% | 75-15-0 | 20 | 1 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Sztirol 99% | 100-42-5 | 36 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
t-butil-metiléter 98% | 1634-04-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Terc. amil-metiléter 96% | 994-05-8 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Terpentin keverék | 8006-64-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Tetrahidrofurán 99% | 109-99-9 | 17 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Tetraklór-etilén (Perklór-etilén) 99% | 127-18-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Toluol 99% | 108-88-3 | 51 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Toluol-diizocianát (TDI) 80% | 584-84-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 2 |
|
Trietanolamin 98% | 102-71-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Triklóretilén 99% | 79-01-6 | 9 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
Üzemanyag olaj keverék | 68476-34-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Vinilacetát 99% | 108-05-4 | 30 | 1 | ASTM F739 | 2 |
|
Xilén 99% | 1330-20-7 | 92 | 3 | ASTM F739 | 2 |
|
*nem hitelesített eredmény
Több kesztyű
Ultranitril 377
Kényelem és megerősített mechanikai ellenállóság a hosszantartó kémiai védelemért